perjantai 29. heinäkuuta 2016

En osaa kirjoittaa blogia


Moi!
Mulla on ollut enemmän kuin muutama blogi, jotka olen poistanut ensimmäisen jutun jälkeen. Musta on aina tuntunut, etten tiedä millä tyylillä blogia pitäisi kirjoittaa tai mitä voisin kertoa itsestäni. Mikä toisia kiinnostaisi mussa. Mä oon jokaisen blogin ulkonäköä muokannut vähintään kuukauden ja lukenut ensimmäisen tekstin ainakin kymmenen kertaa läpi ennen julkaisua. Mä en halunnut, että kukaan pitää mua tyhmänä tai ärsyttävänä. 

Ja ehkä siinä onkin ongelmani: Mietin liikaa mitä muut ajattelevat musta.

Yritän saada tän blogin kestämään vähän pidempään. Annan asioiden muovautua ajan kuluessa. Ulkoasun ei tarvitse olla heti täydellinen ja löydän kirjoitustyylini ajan kuluessa. Kerron itsestäni asioita, joiden kertominen ei tunnu tulevan pakosta.

Mä olen Erika. Aloitan nyt lukion ensimmäisellä. Vihaan kahvia, enkä pidä teestä. Jokainen aamuni alkaa sanomalehden lukemisella. Kerron kaikille pitäväni lukemisesta, vaikka luen korkeintaan 10 sivua kuussa. Kesällä ehkä 20. Nautin kirjoittamisesta. Juon leffateattereissa aina Fantaa ja syön vain muiden ostamia pop corneja.

Ehkä tässä on alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)