tiistai 21. maaliskuuta 2017

Alkuvuoden ostokset

Mun vaatekaappi on mennyt lähes kokonaan uusiksi viimeisimpien kuukausien aikana. Alkuvuoden vaatekaappisiivouksen jälkeinen aukko on saanut täytettä jo aika reippaasti. Ajattelin kuitenkin esitellä vain ne ihan lempparini, jotka löytyvät päältäni melkein joka viikko
avostokset2
Mom jeans
Oikeanpuoliset farkut lähti tilaukseen Monkista hiihtoloman loppupuolella, kun ensin olin käynyt sovittamassa niitä liikkeessä muutama päivä aikaisemmin. Ne on mulle aivan täydelliset, varsinkin tuon korkeavyötäröisyyden vuoksi. Hintaa taisi olla 32 euroa silloisen 20 prosentin alennuksen kanssa.

Boyfriend jeans
Vasemmanpuoleiset, alun perin H&M:n farkut, pelastin kaverini poisheitettävien vaatteiden joukosta, joten oikeastaan ne eivät ole ostos. En yleensä osta farkkuja H&M:ltä huonojen kokemusten takia tai käytä matalavyötäröisiä farkkuja, mutta näistä tuli melkein mun lempparifarkut mukavuutensa vuoksi.
avostokset4 Dr Denim
Vähän farkkupainotteisia nämä mun ostokset, hah. Totuus on, että suurin osa mun vanhoista farkuista ovat tulossa tiensä päähän ja olen pitkään tarvinnut uusia farkkuja - varsinkin mustia. Dr Denimit lähti mulle ja siskolle Kouvolasta kymmenen prosentin alennuksella opiskelijakortin kanssa. Otin kaikkein korkeavyötäröisimmän mallin, koska keskikorkea tuntui musta liian matalalta.
avostokset3
T-paitamekko
Saadakseni ilmaisen toimituksen Monkilta, tilasin farkkujen lisäksi mustan t-paitamekon (ja myöhästyneen synttärilahjan kaverilleni). Olen pitkään halunnut t-paitamekkoa, mutta suurimmassa osassa on jokin kauhea teksti tai muu tylsä kuvio. Nyt vihdoin sain 25 eurolla mun kriteereillä melkein täydellisen.

T-paita
Tammikuun alennusmyynneistä löytyi kympillä BikBokin t-paita. Epäröin hetken ostamista, koska en ole (edelleenkään) varma pidänkö tuosta 'member of girl gang' tekstistä. Lopulta päätin, että se on niin pieni, ettei kovin moni sitä näe. Väristä kuitenkin tykkään.
avostokset1
Hame
Tuo hamekin löytyi sieltä kaverini poismenevien vaatteiden joukosta ja rakastuin siihen ensisilmäyksellä. Mä olen yrittänyt tämän vuoden puolella käyttää enemmän mekkoja ja hameita kuin edellisinä, joten se sopi kaappiini kuin valettu. Se(kin) taitaa olla alun perin H&M:ltä ostettu.

Pitkähihainen napapaita
Sieltä kaverini poismenevien kasasta tuokin paita ja sekin näyttäisi olevan alunperin H&M:ltä. Mun kaveri taitaa todella tykätä H&M:stä. Tykkään napapaidoista enemmän kuin normaalipituisista ja tuo paita tuntuu sopivan vähän kaiken kanssa, joten siitä on tullut ehdoton lemppari.

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja oot ostellu ja saanu! Tuo hame on niin suloinen <3
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita oot hommannut! <3 Voisin kotiuttaa noi kaikki omaankin vaatekaappiini, sillä noi olivat kaikki justiinsa sen tyylisiä, joita itsekin käyttäisin. :) Mulla ois etsinnässä tollaiset ensimmäisen kuvan reikäfarkut, sillä en omista enää yksiäkään. :(

  http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja, erityisesti nuo farkut!! Ja sulla on aivan ihana ulkoasu😍

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Voi toi hame on ihan supersöpö! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)