KIRJOITTELIJA

IMG_0620
Moi!
Nimeni on Erika ja haluan ehdottomasti, että nimeni sanotaan yhdellä eellä. Valmistuin lukiosta viime keväänä ja nyt olen matkalla kohti uusia seikkailuja.

Pidän lukemisesta ja kirjoitan usein niin päiväkirjaa kuin omia runoja ja pikkutarinoitani. Valitsen mieluummin Fantan kuin Colan ja katson Netflixistä huonoja leffoja ja hyviä sarjoja. Lempivärini on keltainen, mutta pidän myös oranssista. Olen kissaihminen, vaikka viimesin lemmikkini on ollut koira. Aloitin partion vähän aikaa sitten (kymmenen vuoden tauon jälkeen) enkä ole varma voinko kutsua itseäni vielä partiolaiseksi.

Keväällä 2019 päätin, ettei mulla ole kirjoitusten jälkeen energiaa panostaa lääkiksen pääsykokeeseen ja tajusin, että mulla on edessä välivuosi. Samoihin aikoihin 15-vuotiaan Erikan unelma vaihtovuodesta alkoi nostaa päätään ja päätin, että mä viettäisin seuraavan vuoden Italiassa au pairina. Nyt mä asun host-perheeni luona Bresciassa ja mun on tarkoitus olla täällä kesäkuuhun asti.

Aloitin blogin, koska rakastan kaikenlaista kirjoittamista. Tämä ei ole ensimmäinen blogini, mutta toivon todella tämän kestävän pidempään kuin edelliset. Muut olen lopettanut ensimmäisen postauksen jälkeen.

Kirjoitan blogissa elämästäni ja jaan omia vinkkejäni.