maanantai 20. helmikuuta 2017

Movie Monday #3

Olen taas löytänyt hyviä leffoja, joita voin suositella teille uuden Movie Mondayn muodossa. Jos nämä leffasuositukset eivät riittäneet, pääset lukemaan aikaisemmat Movie Mondayn osat täältä.
iboy
iBOY (2017)
Netflixin aivan uusi leffa, jossa teini-ikäinen poika Tom saa kyvyn hallita kaikenlaisia elektronisia laitteita. Hän alkaa käyttää supervoimaansa kostaakseen ihmisille, jotka ovat tehneet pahaa hänen ystävälleen. Kostosta kasvaakin vähän isompi juttu.

Huomasin iBOYn trailerin jo jokin aika sitten ja kiinnostuin siitä heti. Kun mä parin viikon tauon jälkeen avasin Netflixin ja huomasin leffan etusivulla, en voinut muuta kuin katsoa sen. Ja se saikin mut unelmoimaan kaikesta siitä, mitä itse voisin tehdä Tomin kyvyillä.

iBOY ei ole ihan kevyintä katsottavaa suurelta osin, mutta tarinaa on mielenkiintoista seurata.
theprestige The Prestige (2006)
Kaksi taikuria kilpailee siitä, kumpi keksii niin mahtavan tempun, ettei toinen pysty paljastamaan sen tekotapaa. Lopulta taistelu johtaa oikeudenkäyntiin toisen murhasta.

Mun kaveri suositteli tätä mulle jo ennen joulua, mutta katsoin tämän vasta vähän aikaa sitten. Harmi, koska leffa oli erittäin mielenkiintoinen ja viimeistään loppuratkaisu sai rakastamaan taikuutta. Eikä yhtään haitannut, että se kesti yli kaksi tuntia.

The Prestigen katsomiseen kannattaa varata aikaa, koska se on katsottava yhteen putkeen ilman taukoja. Sen lisäksi, että leffa on koukuttava, kärryiltä tippuminen on enemmän kuin helppoa.
When Harry Met Sally When Harry Met Sally - Kun Harry tapasi Sallyn (1989)
Romanttinen komedia kertoo Harrystä ja Sallystä, jotka tapaavat ensimmäistä kertaa matkalla New Yorkiin, jonne molempien on tarkoitus jäädä. Heidän seuraava tapaamisensa tapahtuu kuitenkin vasta vuosien kuluttua, koska "mies ja nainen eivät voi olla vain ystäviä". Vasta parin sattumatapaamisen jälkeen he päättävät ryhtyä ystäviksi.

Odotin hyvää romanttista komediaa ja sellaisen sainkin. Nautin leffan katsomisesta ja voisin katsoa sen uudemmankin kerran. Leffa sopii rauhalliseen hetkeen, kun kaipaa jotain kevyempää katsottavaa.

Kuvat 1 2 3

2 kommenttia:

  1. Kivan oloisia leffoja, varsinkin The Prestige herätti mielenkiinnon :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)