perjantai 28. lokakuuta 2016

6 parasta kauhuleffaa viikonlopuksi (jotka löytyvät Netflixistä)

Maanantaina on halloween ja mä rakastan katsoa kauhuleffoja näihin aikoihin. Siksi siis ainakin osa tästä seuraavasta viikonlopusta menee niiden parissa, vaikka tulenkin katumaan sitä heti maanantaiaamuna, koska mulla on muutaman aloittamattoman kouluprojektin palautus ensi viikolla. Kokosin kuitenkin lyhyen listan tähän mun mielestä hyvistä kauhuleffoista, jotka löytyvät myös Netflixistä.

horror4

Silent hill   Pelisarjaan perustuvassa leffassa äiti vie tyttärensä autioituneeseen kaupunkiin, josta tytär puhuu unissaan. Arvata saattaa, ettei kaikki mene suunnitelmien mukaisesti. Tässä leffassa mua ainakin hämmensi viimeinen kohtaus ja mun oli pakko googlata mitä siinä tapahtui leffan päätyttyä.

The Unborn   Nuori nainen näkee painajaisia ja saa outoja näkyjä ja pian hänen ystävillensäkin alkaa tapahtua outoja. Leffa saa kiinnostumaan siitä, mitä painajaisten takana on ja miten menneisyys liittyy asiaan. Vaikka luin melkoisesti huonoja kommentteja leffasta, pidin itse erityisesti juonesta.

The Amityville Horror   Perhe muuttaa halpaan, isoon taloon, jossa on aikaisemmin murhattu kokonainen perhe. Onko vaikea arvata, että pian alkaa tapahtua kummia? Ennen leffan katsomista kannattaa selata nopeasti Amityvillen tarina esim. täältä, sillä leffa perustuu tositapahtumiin. (Kannattaa laittaa äänet pois ennen linkin avaamista) Olenko ainoa, joka (SPOILERIVAROITUS) ei antanut anteeksi koiran kuolemaa?

Scream   Monesti nähty leffa, jonka voi taas katsoa. Jatko-osat eivät sitten olekaan kovin hyviä, eivät oikeastaan edes katsomisen arvoisia.

Viimeinen talo vasemmalla   Mitä tapahtuu, kun paljastuu, että oudoilta vaikuttavat vieraat raiskasivat talon isännän tyttären? Hyvä leffa, jos haluaa nähdä jotain vähän ällöttävämpää.

Hohto   Katsellessa kuinka perheen isä tulee hulluksi hotellissa, jossa on aikaisemmin murhattu perhe, voi samalla nauraa leffan vanhuudelle. Ainakin jossain vaiheessa Netflix oli suomentanut pojan hokeman "redrum" (väärinpäin murder) punaiseksi huoneeksi. Kertokaa mulle onko se edelleen siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)