keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Linkkaa blogisi

käyttämätön3
Mä oon jo pitkään suunnitellut tällaisen linkkaa blogisi -postauksen tekemistä, mutten ole koskaan oikein saanut sitä aikaiseksi. Tässä se nyt kuitenkin vihdoin on!

Eli linkkaa blogisi tämän postauksen kommentteihin pienen esittelyn kanssa. Aikaa on 30.4 saakka, eli aika runsaasti. Ilmoitathan samalla, saanko käyttää mahdollisessa esittelyssä kuviasi ja/tai banneriasi. Käyn kaikki blogit läpi ajan päätyttyä ja valitsen niistä 3-5 suosikkiani esiteltäväksi erillisessä postauksessa.

Siitä vain linkkailemaan!

13 kommenttia:

 1. http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  Yläasteikäisen tytön lifestyleblogi, jossa aiheita monipuolisesti ruokaresepteistä kuulumisiin ja syvällisempiin pohdintoihin. Postauksia täydentävät isot ja hyvälaatuiset kuvat. Myös postaustahti on suht. aktiivista ja keskimäärin blogi päivittyy nelisen kertaa viikossa. Vaihtelu molempiin suuntiin on tavallista. Haluan jakaa blogillani positiivista mieltä ja iloista energiaa kaikille!

  Kuvia ja banneria saa käyttää, mikäli blogi valikoituu suosikkilistalle. :-)

  VastaaPoista
 2. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  Lukiota käyvän tytön lifestyleblogi, jossa aiheita laidasta laitaan: kirjat, kuulumiset, ruoka ja paljon kaikkea muuta. Tervetuloa!

  Banneria ja kuvia saa käyttää tähän tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 3. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Enimmäkseen noin vartissa naputeltuja juttuja retkistä ja muista seikkailuista, kodin kasveista, hyvästä ruuasta, moniallergikkona pärjäämisestä ja sen semmoisesta.

  Kuvia sopii kyllä käyttää mahdollisessa esittelyssä.

  VastaaPoista
 4. anskukoo.blogspot.fi

  Nuori tyttö kirjoittelee siitä sun tästä ja just siten miltä hyvältä tuntuu. Blogini on kevyt ja hyväntuulinen, ja musta oiskin mahtavaa aina saada lukija iloisemmalle tuulelle!

  VastaaPoista
 5. Ainiin, ja kuvia ja banneria saa tietenkin käyttää. :)

  VastaaPoista
 6. http://www.lalalilja.fi

  La La Lilja on omistettu tavallisesta arjesta nauttimiselle, kauniiden hetkien keräilylle ja kaikelle esteettiselle. Matkan varrella on tarkoitus myös harjoitella valokuvausta. Blogin takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa antikvariaatteja, neilikoita ja auringonlaskuja.

  (Kuvia ja bannereita saa käyttää, jos blogi päätyy listalle.)

  VastaaPoista
 7. 20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi, joka sisältää juttuja arkipäiväisestä elämästä, vaatteista, kauneudesta, arkipäiväisestä elämästä, sisustuksesta ja paljon muusta. :)

  Kuviani ja banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen. :)

  VastaaPoista
 8. https://nooraemiliaaa.blogspot.fi/

  Kohta 18 vuotta täyttävän lukio-opiskelijan lifestyleblogi, joka tulee sisältämään tulevaisuudessa vielä enemmän muotiin liittyviä postauksia! Postauksissani on usein aika monta kuvaa, sillä rakastan valokuvaamista. :)

  Kuviani ja banneria saa käyttää.

  ps. Löysin just sun blogin, selasin sitä hieman ja jäin todellakin seuraileen. :)

  VastaaPoista
 9. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  Kuvia ja banneri saa käyttää :-)

  VastaaPoista
 10. http://jennyjmoments.blogspot.com/

  20v. nuori nainen bloggaa arjestaan ylä- ja alamäkineen sekä pienine ja suurine iloineen. Mukaan mahtuu myös pohdiskelua, haasteita, valokuvausta, musiikkia ja kortteja ympäri maailmaa.

  Kuvia & banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 11. http://sannialina.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Kirjoittelen fiiliksen mukaan kauneudesta, muodista ja asioista elämässäni. Kuvia ja banneria saa käyttää mahd. esittelyyn! :-)

  VastaaPoista
 12. blogini löytyy osoitteesta: http://auringonlaskunoranssi.blogspot.fi/

  Siellä jaan omia kokemuksiani elämästä ja kerron itselle tärkeistä asioista. Blogini on sekoitus lifestylehömppää ja ajatuksia syvemmältä, sekoitus nuoren tytön kommelluksia ja kasvamista, yritys saada elämä kuulostamaan kauniimmalta, kuin se onkaan.

  Saat käyttää kuviani tähän tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 13. https://simplylovingstyles.blogspot.fi

  Lifestyle blogi josta löytyy kaikkea laidasta laitaan. Muotia, kauneutta, matkustusta, urheilua ja ajatuksia elämästä. Rennolla fiiliksellä kirjotettua tyttöhömppää siis! :)

  Kuvia ja banneria saa käyttää mahdolliseen esittelyyn.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)