lauantai 12. marraskuuta 2016

Vinkit täydelliseen aamuun

Kun mulla on (yleensä sunnuntaina) aikaa aamuisin, mä haluan viettää niin hitaan ja  rentouttavan aamun kuin vain mahdollista. Vaikka mun pitäisi sinä päivänä tehdä vaikka mitä, mä yleensä otan aamun itselleni ja yritän rentoutua. Joten tässä on mun vinkit sellaiseen täydelliseen, rentouttavaan aamuun!
aamu2

Älä nouse heti herättyäsi, mutta älä yritä nukahtaa uudelleen. Vaikka mä ainakin eksyn helposti aamuisin takaisin unimaailmaan, kirjan lukeminen tai pelkkä somejen selaaminen rentouttaa mua enemmän kuin epämääräinen katkonainen torkku-uni.

Älä ota kännykkää aamupalalle, vaikka sun sängyssä aloitettu somejen selaaminen olisikin jäänyt kesken. Lue lehteä tai mainoksia tai vain tuijottele ulos ikkunasta naapurien tekemisiä.

Valmista itsellesi kunnon aamupala ja käytä siihen aikaa normaalia enemmän. Älä kiirehdi tekemään asioita leivän ollessa paahtimessa tai kaakaon mikrossa. Hyvä, kunnon aamupala saa mut ainakin heti paremmalle tuulelle ja mulla on sunnuntaille oma aamupalakippo.

Käytä aamupalalla aikaa. Vaivalla valmistettu aamupala on mukava syödä kiireettömästi.

Käy suihkussa. Tai kylvyssä, kummasta tykkäät enemmän. Sen lisäksi, että saat pienen mietintätauon, puhtaana ja suihkunraikkaana on paljon mukavampi aloittaa uusi päivä, vaikket olisi menossakaan mihinkään.

Mikä tekee teidän aamuista täydellisen?

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus, tykkäsin! :> Hitaat aamut ovat munkin lemppareita ja kirjan lukeminen + hyvä aamupala on aina lähes poikkeuksetta se kombo, jolla sitä toteutan.

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kirjan lukeminen auttaa kyllä vähän kaikkeen :D

   Poista
 2. Kivoja vinkkejä! Mulla aamusta tekee täydellisen hyvä kahvi ja hieman myöhäisempi herätys! :-) Oon kyllä itse kunnon aamuihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juo kahvia, mutta kaakaon juominen aamupalalla tekee munkin aamusta melko täydellisen :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja kivoja vinkkejä! Aamupalan nauttiminen ihan rauhassa tekee aamusta kyllä heti paremman. Mä tarvitsen kyllä myös kupin kahvia, että päivä lähtee käyntiin haha! Musiikin kuuntelu aamuisin on myös kiva tapa aloittaa päivä. :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvällä musiikilla on kiva käynnistää päivä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)