maanantai 21. marraskuuta 2016

7 parasta asiaa Vampyyripäiväkirjojen seiskakaudesta

tvd Huom! Lista saattaa hieman spoilata, älä lue, jos haluat pitää itsesi vielä pimennossa ihan kaikesta!

Sain Vamppyyripäiväkirjojen seitsemännen kauden katsottua juuri vähän aikaa sitten. Olin odottanut tätä ihan sika kauan ja pakko sanoa, tää kausi ylitti mun odotukset. Moni kouluprojekti sai jäädä hetkeksi sivuun, vaikka mun suosikkikauden paikkaa pitää edelleen viides kausi. Kuten pari edellistä kautta, mä lainasin tämänkin mun kaverilta (kiitti ihan sikana jos luet tätä!). Joten tässä 7 parasta asiaa tältä kaudelta.


1. Uudet parit, joiden shippaamista en edes ajatellut, mutta jotka toimivat silti erittäin hyvin. Varsinkin Bonnie on mun mielestä erityisen söpö uuden kultansa kanssa.

2. Ajassa hyppivä tarinankerronta tekee kaudesta vieläkin kiinnostavamman. Pienet hypyt kolmen vuoden päähän tulevaisuuteen sai mut haluamaan tietää lisää kaikesta siitä, mitä siinä välissä tapahtui ja mikä johti niihin yllättäviin tapahtumiin.

3. Uusista pahiksista saa taas ärsyyntyä. Silti mun mielestä aikaisempien kausien pahikset olivat paljon ärsyttävämpiä. Mä vihasin Katherinea, mutta Kai taitaa olla mun ärsyttävyyslistalla ykkösenä. Melkein pelkästään kuudennen kauden lopun takia.

4. Uusi kausi oikeasti koukuttaa ja ylittää odotukset. Mä ainakin odotin tosi tylsää ja väkisin jatkettua kautta kuudennen lopetuksen takia. Kuudes kausi oli muutenkin vähän tylsä, eikä edes kovin kiinnostava.

5. (SPOILERI! Älä lue ellet ole katsonut kuudetta kautta) Elenan puuttuminen ei häirinnyt olenkaan. Elenan rooli on muutenkin pienentynyt kausi kaudelta, enkä jäänyt kaipaamaan mitään muuta kuin niitä ihania Delena kohtauksia. (Jep, oon Team Damon)

6. Vauvat!

7. Kauden lopetus on hyvä. Ei liian ärsyttävä (seuraava vuosi ei ole yhtä kärsimyksen täytteinen kuin viidennen kauden jälkeinen), mutta kuitenkin pieni cliffhangeri. En malta odottaa kasikautta!

Mä aloitin Vampyyripäiväkirjojen katsomisen pari vuotta sitten ja mä rakastan sitä (ja Damonia) edelleen yhtä paljon kuin silloin. Mutta nyt kun mulla ei ole yhtäkään kautta katsottavana, mä menen tekemään ne kouluhommat oikeasti. Tai sitten käperryn sohvannurkkaan ja alan katsoa the 100 -sarjan kolmatta kautta.

Oletteko jo katsoneet Vampyyripäiväkirjojen seitsemännen kauden? Mitä tykkäsitte siitä?

2 kommenttia:

  1. Ylitin kaikki kohdat koska en todellakaan oo vielä katsonut tuota seiska kautta! Mut vampyyripäiväkirjat on BEST! Mistä sä katoit sen? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainasin kaverilta, joka sen jostain oli ostanut :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)