lauantai 10. joulukuuta 2016

Ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin...

Jotenkin siinä aina vaan käy niin, että koeviikon stressi painaa päälle eikä mun tee sen jälkeen vähään aikaan mieli kirjoittaa. Mulla on ollu paljon postausideoita, mutten ole saanut toteutettua niitä. Mun oli tarkoitus tehdä joulukalenterikin ja olin tehnyt joitain postauksia valmiiksi, mutta niiden viimeistely jäi. Mun ei oikeastaan tehnyt mieli avatakaan konetta huonosti menneen koeviikon jälkeen.

Stressin lisäksi mä oon pelännyt meidän koiran puolesta. Se on jo pitkään ollut tosi levottomana ja vaikuttanut siltä kuin sillä olisi joku hätä. Kun se sitten vietiin eläinlääkärille, mä odotin koko ajan, että mulle kerrottaisiin sen lopettamisesta. Onhan se jo 13-vuotias. Eläinlääkäri totesikin, että sen ainoa vaiva on vanhuus. Se ei oikein näe eikä kuule mitään ja sen lihakset ovat surkastuneet niin, että niveliin sattuu. Nyt sillä on kuitenkin kipulääkkeet ja se vaikuttaa tosi hyvinvoivalta!
Mitä mä sitten olen tehnyt viime aikoina?

Mä oon keskittynyt joulujuttujen tekoon. Oon askarrellut muutamat joulukortit, leiponut piparkakkutalon sekä ison kasan pipareita, kuunnellut joululauluja ja katsonut joululeffoja. Pian on siis odotettavissa Movie Mondayn toinen osa, jossa keskitytään joululeffoihin!

Mä myös luin ihan kokonaisen kirjan tänä aikana! Oon pitkään ehtinyt saamaan kaikki kirjat vain puoleen väliin asti. Siinä vaiheessa mun kiinnostus yleensä loppuu, ellei kyseessä ole äidinkielen pakollinen kirja. Nyt mä sain luettua Jojo Moyesin Jos olisit tässä loppuun asti.

Ensi viikolla mua odottaa uskonnon välikoe (ja kokeenpalautukset), mutten ole kovinkaan huolissani siitä. Yritän päästä takaisin mun normaaliin postaustahtiin taas lähiaikoina.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinkin tuo kuva teidän koirasta on aivan ylisöpö! ♥ Tosi mukava kuulla, että kipulääkkeet ovat ilmeisesti auttaneet ja ettei lääkärillä todettu mitään sen kummempaa, leppoisia päiviä teidän karvakorvalle :) Koeviikot on kyllä rankkoja enkä ihmettele ollenkaan jos et ole ehtinyt/tehnyt mieli istua koneella, kiva kuulla että nyt suurin suma on takana, toivottavasti pääset nyt rauhoittumaan ja virittäytymään jouluun :) Joskus tekee ihan vain hyvää olla hetken pois blogiympyröistä, sä olet saanut touhuttua kyllä vaikka mitä kuluneiden päivien aikana :D

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se ettei hetkeen tarvitse tehdä mitään auttaa tosi paljon kuten myös joulujuttujen väkertely ja jouluun virittäytyminen :)

   Poista
 2. Ihanaa, että oot takaisin! <3 Oon ehtinyt jo kaipailla sun postauksiasi. Ihanaa kuulla, että koira saa vielä jatkaa iloisena elämäänsä! Voin myös jakaa tuskasi koeviikkojen kanssa, ne ovat aivan järkyttäviä. Mulla olisi vielä ensi viikolla tämän lukukauden viimeiset kokeet ja odotan kovin sitä, että pääse viimeisestä kokeesta torstaina pois. On erityisen väsyttävää lukea joka ikinen päivä koulusta tultaessa iltaan asti. :/

  Ihanaa joulunodotusta! <3

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku on kaivannut :D Onnea sulle kokeisiin, onneksi pian on joululoma :) Mukavaa joulunodotusta sinnekin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)