maanantai 2. tammikuuta 2017

Movie Monday #2

On vuoden ensimmäisen postauksen ja uuden Movie Mondayn aika! Tarkoitukseni oli tehdä tämä toinen jo ennen joulua joululeffa teemalla, mutta en saanut sitä koskaan valmiiksi. Oon koonnut tähän kolme hyvää leffaa, jotka olen katsonut viime aikoina aivan kuten edellisessäkin. Voit lukea sarjan ensimmäisen osan täältä.

How To Be Single (2016)
Kertoo viidestä sinkusta, jotka suhtautuvat sinkkuuteensa eri tavoin. Alice pitää vain taukoa collegepoikaystävästään, Meg ei halua minkäänlaista suhdetta eikä lapsia, Robinille juhliminen ja yhdenyönjutut ovat arkea, Lucy etsii täydellistä miestään erilaisilta deittisivustoilta ja Tom on poikamies, joka tapailee useita naisia.

Näin leffan ensimmäistä kertaa ystävänpäivänä parin kaverin kanssa ja minun teki mieli katsoa se heti uudelleen leffan päätyttyä. Kun vähän aikaa sitten katsoin sen uudestaan, se sai minut rakastumaan uudelleen oikeasti hauskoilla kohtauksillaan ja hyvillä musiikeillaan.

How To Be Single sopii katsottavaksi kaverien kanssa tai yksin, kun haluaa jotain piristystä päiväänsä. Minuun ainakin huumori upposi.
Now You See Me - Suuri puhallus (2013)
Neljä taikuria tekee yleisölle ällistyttäviä taikatemppuja, jotka ovat tuntemattoman hyväntekijän suunnittelemia. Taikatempuilla he antavat rahaa rikkailta köyhille ja saavat pian pakoilla poliisia.

Mä olisin halunnut nähdä tämän jo leffateattereissa, koska olin kuullut niin paljon hyvää tästä. En saanut kuitenkaan ketään kavereistani innostumaan sen enempää, joten tämä jäi silloin näkemättä. Nyt vihdoin löysin leffan Netflixistä ja pääsin nauttimaan sitä, mikä 13-vuotiaalta Erikalta jäi kokematta.

Leffaa ei kannata katsoa, jos siihen ei oikeasti ole aikaa eikä jaksa keskittyä. Leffassa tapahtuu niin paljon pään sekaisin laittavia asioita, että se pitää katsoa kerralla kokonaan keskittyen. Ehkä se sai mut pitämään tästä niin paljon.

Breakfast at Tiffany's - Aamiainen Tiffanylla (1961)
Koruja rakastava ja huoleton Holly ystävystyy naapuriinsa muuttaneen kirjailijan, Paulin kanssa. Pikkuhiljaa heidän välilleen alkaa kehittyä syvempiä tunteita. Odotettavissa on normaali romanttinen komedia, vaikkakin hieman vanhempi.

Lisäsin leffan jo kauan sitten Netflixin omalle listalle, mutten katsonut sitä pitkään aikaan. Odotin tylsää sunnuntaiaamun leffaa, jonka unohtaisin viidessä minuutissa. Yllätyin, kun pidinkin leffasta ja huomasin ajattelevani sitä vielä seuraavallakin viikolla.

Aamiainen Tiffanylla sopii hitaaseen aamuun, johon kaipaa jotain kevyttä ja hieman vanhempaa.

6 kommenttia:

 1. Oi vitsit, näitä on p a k k o katsoa!! :D

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kannattaa, noi kaikki on tosi hyviä :D

  VastaaPoista
 3. aamiainen tiffanyllä ois kyllä pakko saada katsotuksi tän vuoden puolella! suuri puhallus oli kyllä tosi viihdyttävä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, nyt mä haluaisin nähdä Suuren Puhalluksen toisen osan :) Toi Aamiainen Tiffanylla oli tosi vaikea saada aloitetuksi :D

   Poista
 4. Tuo how to be single oli kyllä mahtava leffa! :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)