keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Netflix viime aikoina

netflixlately

Musta tuntuu, että vähän aikaa sitten mulla ei ollut mitään sarjaa katsottavana. Siksi tuhlasinkin aikani katsomalla (suurimmaksi osaksi) huonoja leffoja. Nyt yhtäkkiä musta tuntuu, että mun koulujutut jää vähän sivuun liian monen uuden sarjan ja uuden kauden takia. Koska mä olen kuluttanut viime aikoina niin paljon aikaa erilaisiin sarjoihin, ajattelin vinkata niistä muutaman katsomisen arvoisen. 

The OA
Uusi Netflix-alkuperäissarja, joka sai mut koukkuun heti ensimmäisen jakson jälkeen. Sarja kertoo seitsemän vuotta sitten kadonneesta sokeasta tytöstä, joka palaa takaisin näkevänä. Mä halusin koko ajan saada tietää lisää OA:n menneisyydestä ja halusin oppia tuntemaan myös muut sarjan henkilöt. Jotkut kohdat olivat niin hulluja, etten vain voinut olla nauramatta. Ja pakko myöntää, OA sai munkin pään sekaisin.

Moderni perhe
Uusi kausi ei pettänyt mua taaskaan. Nauroin aivan liian usein, kun katsoin juuri Netflixiin ilmestyneen seitsemännen kauden aivan liian nopeasti ja ekan kouluviikon unet jäivät aivan liian vähäisiksi tämän takia.

Frendit
Frendit on mulle sarja, jota mä katon aina väsyneenä tai kipeänä, koska olen nähnyt kaikki jaksot niin usein, ettei haitta, vaikka nukahtaisinkin kesken kaiken. Viime aikoina mä oon ollut tosi väsynyt, joten Frendit on totta kai kuulunut mun päiviin. Eikä niistä pienistä nauruntyrskähdyksistäkään ole ollut puutetta Frendien kanssa.

Oikeastaan isä suositteli tätä mulle sanoen samalla, etten luultavasti tykkää tästä. Mutta itse asiassa The Expanse on tosi kiinnostava "avaruussarja", jonka tapahtumat sijoittuvat kahdensadan vuoden päähän tulevaisuuteen. Väsyneenä sarjaa ei voi katsoa, sillä tapahtumien seuraaminen vaatii keskittymistä.

Taisin rakastua tähän sarjaan muutama vuosi sitten ja kaikki vanhat jaksot on tullut katsottua jo useampaan kertaan. Nyt mä olen ollut aivan innoissani näistä uuden kauden jaksoista, joista viimeinen tulee 16. tammikuuta.

Onko teillä jotain sarjaehdotuksia, joita voisin laittaa korvan taakse? 

Kuvat: 1 2 3 4

10 kommenttia:

 1. Oi että mä rakastan kans tota Uutta Sherlockia! Pitääpä laittaa toi The OA katseluun, kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 2. Moderni perhe on kans mun yks ehdoton lemppari :)

  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Vetäisin just Frendit läpi joululoman aikana, ja voisin kyllä siirtyä katsomaan sen jälkeen tuota Uutta Sherlockia! :-) Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mäkin oon tainnut mennä Frendien läpi näinä tammikuun ekoina viikkoina :D

   Poista
 4. KIva postaus! Osasta näistä sarjoista en ole kuullutkaan, joten sai ainakin hyviä vinkkejä. Erityisesti OA herätti kiinnostukseni. Jos et ole vielä Vampyyripäiväkirjoja katsonut, niin suosittelen! Myös Gossip Girl on mukavaa katsottavaa :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :D Vamppyyripäiväkirjoista olen katsonut kaikki ilmestyneet kaudet ja rakastan sarjaa <3 Gossip Girl on myös tosi hyvä, mutten ole katsonut kolmea kautta pidemmlle :(

   Poista
 5. Kiva postaus! Itselle näistä sarjoista ainoa tuttu on Uusi Sherlock, sitä tuli joskus katsottua oikein urakalla :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Uusi Sherlock on kyllä tosi kiinnostava sarja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)