sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Tällä viikolla olen...

(kännykkäkuvien kera)
...saanut palkinnon kirjoituskilpailussa. Viime syksynä koulussani järjestettiin kirjoituskilpailu, jonka palkintojenjako oli tämän viikon tiistaina, ystävänpäivänä. En voittanut, mutta tulin jollekin sialle 2-6 enkä voisi olla tyytyväisempi itseeni.

...käynyt läpi kokeiden palautukset. Toiset aineet menivät paremmin kuin odotin, toiset taas vähän huonommin. Enkä mä oikeastaan sen parempia numeroitakaan voinut odottaa, kun läksyjen teko vähän jäi jakson aikana. Lukion eka kymppi sieltä kuitenkin tuli.

...vetänyt satujumppaa. Mun serkku tarvitsi sijaisen satujumpparyhmälleen ja totta kai mä suostuin menemään. Ne lapset olivat aivan ihania ja mun torstaipäivästä tuli heti paljon parempi!

...suunnitellut hiustenleikkuuta. Monet ovat älähtäneet kauhistuksesta kertoessani suunnitelmistani. Onhan mulla niin ihanan pitkät hiukset. Oikeasti mun latvat alkaa olla aika huonossa kunnossa ja näin pitkät ja paksut hiukset alkaa painaa jo jonkin verran. Enkä mä ole pitkään aikaan pitänyt hiuksia auki, mulla on ne melkein aina jonkinlaisella pikanutturalla.
...aloittanut hiihtoloman. Ja se alkoikin mukavasti sipsien, vohveleiden, kauhuleffan ja kavereiden kanssa.

...melkein käynyt leffateatterissa. Lauantaina meidän oli tarkoitus käydä katsomassa Fifty Shades Darker kavereiden kanssa, mutta yöllä alkaneen vatsatautini vuoksi suunnitelmat peruuntuivat. Onneksi vatsatauti loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin!

...lähtenyt tädille. Ja täällä olisi tarkoitus olla torstaihin asti. Tuon torstain satujumppakerran jälkeen mun on tehnyt mieli tehdä jotain lisää lasten kanssa ja onneksi täällä on tuo 3-vuotias serkku, jonka kanssa saa piipertää <3

Ajattelin käydä mun kuulumisia läpi näin tällä kertaa. Mun pari viimeisintä viikkoa meni oikeastaan pelkästään kouluun, joten niistä ei ole paljoa kerrottavaa. Mun viimeisin koeviikko oli paljon stressaavampi kuin edelliset ja jos en tän jakson aikana tee enemmän töitä, seuraavasta tulee stressaavampi. Onneksi nyt on hiihtoloma!

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Onnea hyvästä sijoittumisesta kirjoituskilpailussa :)
    https://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)