lauantai 31. joulukuuta 2016

2016

Kulunut vuosi oli täynnä ylä- ja alamäkiä sekä melko merkittäviä tapahtumia. Mä en enää muista mun uuden vuoden lupauksia, mutten varmaan saanut (taaskaan) yhtäkään toteutettua. Siksi mun ainoa tavoite vuonna 2017 on olla onnellinen.

Tää vuosi 2016 on ollut tosi hajanainen, mikä johtuu luultavasti siitä, että puolessa välissä yläaste vaihtui lukioksi ja elämä nyt lukiossa tuntuu olevan aivan erilaista kuin yläasteella oli. Ajattelin, että tiivistämällä vuotta päiväkirjan avulla auttaisi, mutten edelleenkään osaa ajatella olleeni yläasteella tämän vuoden aikana. No, tiivistin kuitenkin.
2016c1
1 Tammikuu|2&3 Helmikuu
Tammikuu. Jotenkin mä oon ehtinyt unohtaa, että olin joskus ysillä, vaikka siitä on vain vähän päälle puoli vuotta. Päiväkirjaan en oo kirjoittanut tammikuulta mitään merkittävää, mutta taisin olla vähän ihastunut.

Helmikuu. Vietin tähän mennessä parhaan ystävänpäiväni parin kaverin kanssa käymällä katsomassa How to Be Singlen leffateatterissa. Hiihtolomaa vietin Helsingissä ja ärsyynnyin siitä, etten osannut tehdä itselleni ranskalaisia. Jotain oon tän vuoden aikana oppinut, koska ranskalaiset sujuu tätä nykyä aika hyvin!

Maaliskuu taisi kulua aika normaalisti, ellei viikon kuumetta lasketa.
2016c2
1 5 Seconds of Summer -keikka|2 Mökkimaisema|3 Peace Wall Belfastissa
Huhtikuussa mä pelkäsin tulevaisuutta, stressasin kesätöistä (joita en sitten saanut) ja kävin Vertti-konsertissa. Pääsin myös hieman tutustumaan erilaisiin kulttuureihin, kun kävin maahanmuuttajakaverini siskon synttäreillä.

Toukokuu. Kävin Helsingissä kahdesti, ensin kuvis- ja kässäryhmien kanssa Ateneumissa ja Kiasmassa, myöhemmin luokkaretkellä Linnanmäellä. Molemmilla kerroilla oli tosi kivaa ja oon halunnut päästä Kiasmaan uudemman kerran.

Kesäkuu. Oppivelvollisuus vihdoin suoritettu! Ennen sitä kävin muutaman kaverin kanssa 5 Seconds of Summerin keikalla. Pääsin lukioon, johon halusinkin ja lomailin Dublinissa ja Belfastissa. Mä rakastuin Dubliniin ja haluaisin sinne jo takaisin! Totta kai mökkeilykin kuului kesäkuuhun.
2016c3
1. Mökiltä|2. Menossa siskon rippijuhliin
Heinäkuu. Kävin Helsingissä shoppailemassa kaverin kanssa ja juhlin serkun ja siskon ripiltä pääsyä. Täytin (vihdoin) 16 vuotta ja vietin synttäreitäni käymällä Särkänniemessä. Myös bloggaaminen alkoi tässä kuussa.

Elokuu. Koulu alkoi. Lukio alkoi. Kavereilla oli synttäreitä (ja oon teipannut yhden kuitin jostain synttärilahjasta mun päiväkirjan väliin). Kuun lopulla koulu alkoi stressata, vaikka alku olikin tosi hyvä.
Eokuun luetuin blogipostaus: Arjen alku
2016c4
1 Syyskuu|2 Lokakuu
Syyskuu. Ihan onnistuneet koulukuvat saapuivat ja kävin C- ja D-ryhmille tarkoitetuissa nyyttäreissä, vaikka se osoittautuikin vähän turhaksi. Ekan koeviikon stressi saapui samaan aikaan Turun kirjamessujen kanssa. Blogi pysyi hiljaisena koko syyskuun.

Lokakuu. Sain motivaatiota espanjan opiskeluun, vaikka päätin lopettaa sen jo puoli vuotta sitten. Kokeidenpalautus osoitti koeviikon menneen ihan hyvin.
Lokakuun luetuin blogipostaus: Lokakuussa olin onnellinen, koska...

2016c5
1 Jouluvaloja|2 Piparkakkutalo|3 Jouluaatolta
Marraskuu. Toinen koeviikko stressasi eivätkä kokeet menneet niin hyvin kuin olisi pitänyt. Olin silti onnellinen, että toinen jakso oli ohi, sillä vihasin sitä. Kävin myös Kouvolassa juhlimassa serkun 3-vuotis synttäreitä.
Marraskuun luetuin blogipostaus: Movie Monday #1

Joulukuu. Innostuin joulusta ja panostin joululahjoihin muita vuosia enemmän. Joululoma alkoi ja pääsin vihdoin rentoutumaan. Joulu meni erittäin hyvin sukulaisten kanssa. Pääsin myös käymään niin Ruotsissa kuin laivallakin pitkästä aikaa muutaman kaverin kanssa.
Joulukuun luetuin blogipostaus: Leffalippuja, lämpimiä yöpukuja...

Vuosi 2016 oli ihan hyvä vuosi. Miten teidän vuosi meni?

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se näytetään hyväksynnän jälkeen :)